www.smartwings.com Od 1.5.2012 je snížen váhový limit zavazadel na 15kg, co tomu říkáte ?  .

[QS] SmartWings

Založil ve fóru Letecké společnosti

x.zabicka napsal(a):

Taky nás zaujaly letenky přes etravel. Nevíte, kde se dozvím, zda se jedná o letenky s odbaveným zavazadlem či bez? Díky

Jedná sa o letenky s odbaveným zavazoadlom, myslím, že to je do 15kg.

0 Citovat

Muzu potvrdit, mel jsem tam 15 kg. Ceny se overuji uz pred nakupem, takze na 99% pak letenky pres odkaz koupim od cestovky.

0 Citovat

Ahoj nevíte prosím jakou mají výhodu rady 2 az 4? Chápu sedadla 1DEF, tam za ten příplatek 790kc ten prostor na nohy u 4hodinoveho letu stoji, ale zarazilo me ze 2.az asi 4.rada je za stejný příplatek, tak jaká je jejich výhoda? Je tam alespoň o něco větší prostor na nohy, kdy je u 190cm osoby každý cm pro kolena znát ? Na webu aerolinky nenalezeno.

0 Citovat

Ano, i v těchto řadách bývá mírně větší prostor pro nohy, byť s řadou 1 se to srovnat nedá a u výšky 190 cm se myslím rozdíl mezi řadami víc vzadu skoro nepozná. Většina aerolinek ale vyšší zpoplatnění prvních 3-5 řad marketingově prodává jako "Brzký výstup z letadla", což se může někomu hodit třeba při přestupu nebo pozdním nočním příletu.

0 Citovat

Ano, Smartwings ty první 2-5 řady namontoval dál od sebe. První nic moc, tam je stěna. 

0 Citovat

Sampzrejme atraktivni nadpis novinek  ale stejne ,,,

https://www.novinky.cz/ekonomika....seznam.cz

0 Citovat

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Za týden letíme do USA se společností Smartwings...je občerstvení v ceně při tak dlouhém letu?

0 Citovat

Se Smartwings do USA? Buď mi něco uniklo, nebo je to SAE?

1 Citovat

Nebudou to spíš Eurowings?

0 Citovat

Pokud smartwings a emiráty, pak se to liší jestli letíte sami nebo s cestovkou.

Když jsem letěl se Smartwings do Emirátů já bez cestovky před x lety, tak rozdávali všem horalku a vodu, což bylo v době nákupu letenky označeno jako "lehký snack". Teď se dívám do nabídky letenek, že "lehký snack" už dávají jen pro nejvyšší knihovací třídu, tak snad to bude něco víc než horalka. 

Jinak se dá ve správě rezervace doobjednávat jídlo předem (klidně kilo řízků nebo co to tam nabízejí) a něco se dá koupit i bez objednání v rámci palubního prodeje (sendviče, bagetky, marlenky, instantní polévky skoro vždy; v závislosti na aktuální dostupnosti mívají i hotovky k ohřátí v mikrovlnce jako třeba guláš).

Pokud letíte s cestovkou, tak by vás o jídle měla informovat cestovka, případně se dá taky přes ně asi taky něco doobjednat.

0